(3)

Planen: Erobringen af Paris

ljudbok och e-bok


Jonas Vingegaard strÊkker armene og lÞfter sin cykel mod den parisiske aftenhimmel. Den danske cykelrytter er ifÞrt Tour de France gule fÞrertrÞje. Sejren er i hus. Et Ärti med hÄrdt arbejde og frustrationer kulminerer for det hollandske cykelhold Jumbo-Visma.

Forfatteren Nando Boers er med det hollandske cykelhold i Frankrig under Jonas Vingegaards triumf i sommeren 2022. Som en flue pÄ vÊggen er han vidne til rytternes sammenhold samt udformningen af de taktiske lÞbsplaner og udfÞrelsen.

Inden Tour de France fÞlger forfatteren Jumbo-Visma pÄ nÊrmeste hold i tre Är. Han fÞrer indgÄende samtaler med ryttere og trÊnere under lÞb og pÄ trÊningslejre. Han overvÊrer vindtunneltesten og er pÄ medhÞr til onlinemÞder. Han er med, nÄr vejledere, trÊnere og videnskabelige medarbejdere diskuterer taktik, holdÄnd, ernÊring, trÊningsmetoder og talentudvikling. Han er med, da holdet taler om fremskridt og udfordringer for topryttere som Primoz Roglic, Wout van Aert og Jonas Vingegaard.

Planen giver lÊseren et enestÄende blik bag kulisserne hos et af verdens bedste cykelhold fÞr og under Erobringen af Paris.