(1)

Sommerfuglen og stormen

ljudbok och e-bok


I Amsterdamse Bos, Amsterdams storbyskov, er augustnattens mÞrke for lÊngst faldet pÄ. Imellem trÊerne lÞber en afghansk dreng pÄ flugt.

Et sÊt forlygter lyser op i mÞrket, inden bilen rammer ham, og dagen efter bliver drengen fundet pÄ en smal skovvej og fragtet til det nÊrmeste hospital. Her lÊgger journalisten Farah Hafez tilfÊldigt mÊrke til ham, da hun hÞrer ham mumle halvt bevidstlÞst pÄ dari. Farahs eget modersmÄl.

Hun er egentlig pÄ hospitalet i et andet Êrinde. For at undskylde.

Men drengens skÊbne berÞrer hende sÄ dybt, at hun beslutter sig for to ting: at beskytte ham og finde ud af, hvad der er sket.

Den beslutning fÞrer Farah og senere hendes kollega Paul Chapelle ind i en sag, der viser sig at vÊre meget stÞrre end en lille drengs mÞde med en flugtbilist. Sammen med efterforskerne Marouan Diba og Joshua Calvino vikles Farah ind i et internationalt forbrydernetvÊrk med politiske trÄde, der nÄr fra Saurrevolutionens Kabul over nutidens Johannesburg og Amsterdam og til et terrorramt Moskva.

Sommerfuglen og Stormen er fÞrste bog i serien om journalisten Farah Hafez og er en hÊsblÊsende kompliceret thriller, men ogsÄ en fortÊlling om forrÄdte idealer og om at miste dem, man elsker.