(4)

Soulshock: Succes, sorg og store stjerner

ljudbok och e-bok


Hvor langt vil du gÄ for drÞmmen om succes?

Carsten ’Soulshock’ Schack er fĂždt under stjernene i danske Gug og flytter som ung til Los Angeles for at indfri sin drĂžm om at arbejde med de stĂžrste stjerner inden for rap, pop og r&b. Undervejs gĂ„r succesen hĂ„nd i hĂ„nd med store tab.

Som sit alias Soulshock, bliver Carsten fÞrst en pioner inden for dansk hiphop, inden han tager springet mod USA. Han lykkes, men drÞmmen kommer ikke uden en pris, og han mister meget og mange undervejs. Venner, sin stÞrste kÊrlighed og sommetider troen pÄ projektet. Den hvide knÊgt fra Aalborg bliver dj pÄ store hiphopklubber i New York, etablerer sig som en efterspurgt remixer og ender som producer for Whitney Houston, Tupac og mange andre.

Han lĂŠnges ogsĂ„ efter den kvinde, han mistede i en tragisk ulykke i deres hjem i Los Angeles – og savner de venner, der sagde farvel til livet, mens musikken spillede. Soulshock – Succes, sorg og store stjerner er fortĂŠllingen om en usĂŠdvanlig karriere, der har krĂŠvet uanede mĂŠngder af dedikation og passion. En rejse mod alle odds.


UpplÀsare: Peter Pilegaard
LĂ€ngd: