(0)

Den perfekte storm

E-Book


Sociale medier pĂ„virker alle dele af din virksomhed – lige fra forretningen til kommunikationen og organisationen. Men ikke alle virksomheder pĂ„virkes lige meget af de sociale mediers rasen. Nogle virksomheder befinder sig i stormens Ăžje, hvor forretningsmodeller gĂ„r til grunde og nye opstĂ„r, mens andre befinder sig i stormens periferi, hvor man kan sejle videre, som man altid har gjort.

I en bog krydret med personlige oplevelser og spÊndende danske og internationale cases fortÊller Peter Svarre os i en lettilgÊngelig stil, hvordan man navigerer virksomheden igennem den perfekte storm. NÄr du har lÊst denne bog vil du vÊre i stand til at udvikle en digital og social strategi for virksomheden, som ikke tager udgangspunkt i teknologiske buzzwords, men i en unik forstÄelse for dine kunder, dit marked og dine produkter.

I bogen og pÄ websiden www.denperfektestorm.dk fÄr du desuden adgang til en helt konkret strategimodel, som skridt for skridt tager dig igennem processen for at udvikle virksomhedens strategi for sociale medier.