(0)

Entropia

Hörbuch


Mustasta Tiistaista on kulunut seitsemÀn vuotta ja Suomi on rutiköyhÀ ja saastunut. Energiapula ja pilaantunut pohjavesi pakottavat ihmiset PÀÀkaupunkiin, jossa vielÀ riittÀÀ sÀhköÀ ja Cosmos-kypÀriÀ. Alueidenhallintavirasto pitÀÀ maata tiukassa otteessaan Blood Brothers -jengin avustuksella. Sensurointi ja mustat listat ovat arkipÀivÀÀ. Kansalaisia valvotaan siruilla.

Jon on reilu kolmekymppinen tyhjennettÀvÀllÀ seiskavyöhykkeellÀ sinnittelevÀ farmari, kirjojen ja vuohien ympÀröimÀ erakko, jolla on salainen projekti. Kaupungin sykkeessÀ elÀnyt Marina, nelikymppinen nÀppinsÀ polttanut pintaliitÀjÀ, kulkeutuu Jonin ovelle erÀÀnÀ joulukuisena perjantai-iltana. SyrjÀseutujen ahdingosta tietÀmÀtön nainen jÀrkyttyy nÀhdessÀÀn maaseudun realiteetit. Mies puolestaan raivostuu naisen mielipiteistÀ. Mutta yhteinen sÀvel on pakko löytÀÀ, sillÀ kummallekin on eduksi, ettÀ Alueidenhallintavirasto pysyy loitolla. Kahden maailman yhteentörmÀyksessÀ ei vÀltytÀ pintanaarmuilta tai kotikirurgialta.

Entropia on tarina kahdesta ihmisestÀ, jotka kurkottavat maaseudun ja kaupungin vÀlisen kuilun yli toisiaan kohti. Se on dystooppinen trilleri poliittisella, ekologisella ja humoristisella twistillÀ.