(67)

Himmel Av Magi (Nionde Bok Trollkarlens Ring)

Hörbuch


I EN HIMMEL AV MAGI (BOK #9 I TROLLKARLENS RING), Ă„tervĂ€nder Thorgrin till sig sjĂ€lv och mĂ„ste konfrontera sin far en gĂ„ng för alla. En episk strid Ă€r pĂ„ sin plats, nĂ€r tvĂ„ titaner star mot varandra, och nĂ€r Rafi anvĂ€nder sin magi för att samla en zombie-armĂ©. Med Ödets svĂ€rd förstört, och Ringens öde i obalans, sĂ„ behöver Argon och Alistair samla deras magiska krafter för att hjĂ€lpa Gwendolyns modiga krigare. Dock kan allt förloras trots deras hjĂ€lp, om Mycoples inte Ă„tervĂ€nder, och hennes nya kompanjon, Ralibar.

Luanda kÀmpade mot Romulus, medan Sköldens öde hÀngde i deras hÀnder. Reece, kÀmpar med att leda sina min upp för vÀggarna pÄ kanjonen, med Seleses hjÀlp, deras kÀrlek blir djupare, men nÀr hans gamla kÀrlek kommer, hans kusin och en tragisk kÀrlekstriangel och missförstÄnd skapas..

NÀr Riket nu Àr borta frÄn Ringen, och Gwendolyn har sin chans för personlig hÀmnd mot McCloud, sÄ Àr det dags att fira. NÀr den nya drottningen I Ringen, Gwen anvÀnder sina krafter för att ena MacGils och McClouds för första gÄngen i historien, och började en episk Äteruppbyggning av landet, av hennes armé och av legionen. Kungens hallar kom sakta till liv igen, nÀr alla började plocka upp alla bitar. Det skulle bli en vackrare stad Àn hennes far nÄgonsin hade drömt om, och i processen fÄr Gareth Àntligen rÀttvisa.

Tirus mĂ„ste ocksĂ„ tas till rĂ€ttvisa, och Gwen mĂ„ste bestĂ€mma över vilken slags ledare hon ville li. DĂ€r Ă€r en stor konflikt angĂ„ende Tirus sönder, och de verkar inte se sakerna pĂ„ samma sĂ€tt, och en strid om makten hĂ€nder ytterligare Ă€n gĂ„ng, nĂ€r Gwen bestĂ€mmer om hon ska acceptera en inbjudan till de Övre öarna, för att göra MacGil klanen hel igen. Erec Ă€r kallad för att förena sitt folk pĂ„ de Södra öarna och för att trĂ€ffa sin döende far, och Alistair gĂ„r med honom, nĂ€r de förbereder sig för sitt bröllop. Thorgrin och Gwendolyn kanske har bröllopsplaner i framtiden ocksĂ„.

Thor kommer nÀrmare sin syster, och nÀr allt lugnar ner sig innanför Ringen, sÄ kÀnner han sig samlad för att ta emot det största uppdraget av dem alla: för att leta reda pÄ sin mystiska mor i ett land lÄngt borta, för att ta reda pÄ vem hon egentligen Àr. Med flera bröllopsförberedelser i luften, vÄren var pÄ vÀg, Kungens hall byggs om, festivaler pÄ vÀg, sÄ verkade freden komma till Ringen. Men faror lurar I de minst förvÀntade hörnen, och alla karaktÀrernas största prövningar Àr pÄ vÀg.

Med dess karakteriserande, vÀrldbyggande och sofistikierade stil, sÄ Àr EN HIMMEL AV MAGI en episk saga av vÀnner och Àlskare, rivaler och friare, om knektar och drakar, av intriger och politisk machina, om kommande Älder, om brustna hjÀrtan, om bedrÀgeri, ambition och svek. Det Àr en saga om Àra och mod, om hopp och ödet, om magi. Det Àr en fantasy som tar oss till en vÀrld vi aldrig kommer att glömma, och som passar alla Äldrar och kön.

Böckerna #10--#17 i serien Àr nu tillgÀngliga!


Sprecher*in: Joseph Berg

Dauer: