(615)

Huonesiivooja

Hörbuch und E-Book


HÀn tietÀÀ sinusta kaiken. TiedÀtkö sinÀ hÀnestÀ mitÀÀn?

Nita Prosen Huonesiivooja-romaanissa ihastuttavan omintakeisen huonesiivoojan maailma kÀÀntyy ylösalaisin, kun hÀn pÀÀtyy selvittÀmÀÀn hotellissa tapahtunutta murhaa

Molly Gray työskentelee hotellin huonesiivoojana. TyössÀÀn hÀn loistaa millimetrintarkan siivousjÀlkensÀ ja virheettömÀn etikettinsÀ vuoksi. Molly ei kuitenkaan ole kuin muut ihmiset. HÀn kamppailee sosiaalisten taitojensa kanssa ja tulkitsee usein vÀÀrin muita ihmisiÀ. Aikaisemmin Mollyn isoÀiti auttoi ja antoi Mollylle yksinkertaiset sÀÀnnöt, joiden mukaan elÀÀ elÀmÀÀnsÀ. Mutta isoÀiti on nyt kuollut.

Mollyn jÀrjestelmÀllinen elÀmÀ kÀÀntyy ylösalaisin, kun hotellin vakiovieras, herra Black, löytyy sviitistÀÀn murhattuna. Ennen kuin Molly ehtii kissaa sanoa, on hÀn poliisin pÀÀepÀilty. Kummallisten tapahtumien keskipisteeseen pÀÀtynyt Molly joutuu selvittÀmÀÀn, mitÀ herra Blackille oikein tapahtui. Ennen kuin on liian myöhÀistÀ.

Nita Prosen Huonesiivooja on suljetun paikan murhamysteeri, mutta myös sydÀntÀ lÀmmittÀvÀ tarina siitÀ, millaista on olla kuin kuka tahansa meistÀ ja silti tÀysin erilainen.

Nita Prose on kirjailijanimi, jonka takana on Kanadan Simon & Schuster -kustantamon varatoimitusjohtaja ja kustannuspÀÀllikkö Nita Pronovost. Huonesiivooja on pitkÀn uran kirja-alalla tehneen Pronovostin ensimmÀinen romaani, ja sen oikeudet myytiin ennen julkaisua yli kahteenkymmeneen eri maahan. Pronovost kirjoittaa parhaillaan toista romaaniaan. Nita Prose TwitterissÀ