(8)

Kalle ja Vompatin Soturit

Hörbuch und E-Book


Huima avaruusseikkailu jatkuu!

Kalle ja Julia matkaavat avaruussÀngyllÀ mustan aukon dinosaurusten luo: onnistuvatko he pelastamaan pehmoagenttien ja lasten yhteisen tulevaisuuden?

Toinen osa jÀnnittÀvÀÀ lastenromaanisarjaa, jossa pehmoelÀimillÀ on supervoimat. Lasten auttamiseen sitoutuneen PehmoelÀinten Maailmanneuvoston PÀÀmaja sijaitsee avaruudessa ja pehmoagentit seuraavat sieltÀ maailman lapsia monitorien kautta.

”Miten minun lapsestani voi tulla tuollainen?” Kallen isĂ€ on pettynyt, kun hĂ€nen poikansa on kiinnostuneempi hiustyyleistĂ€, musiikista, skeittaamisesta ja muodista kuin matematiikasta. Kun Kalle skeittaa pimeĂ€ssĂ€ illassa, hĂ€ntĂ€ tarkkailevat kiiltĂ€vĂ€t silmĂ€t. Vompatin Soturien johtaja Patti seuraa hĂ€nen liikkeitÀÀn. Patti saa Kallen liittymÀÀn Vompatin Soturien riveihin ja Kalle alkaa tehdĂ€ videoita, joissa breikkaa ja skeittaa. Vompatin Soturit yrittĂ€vĂ€t saada Kallea kuvaamaan Youtube-videon, jossa tĂ€mĂ€ paljastaa Maailmanneuvoston olemassaolon.

Mutta Julialla on parempi idea: hÀn ja Kalle matkaisivat mustan aukon dinosaurusten luo pelastamaan Maailmanneuvoston!

”TĂ€mĂ€ opettavainen, jĂ€nnittĂ€vĂ€ ja mielikuvitusta ruokkiva kirja on tempaissut paitsi meidĂ€n lapset, myös MINUT mukaansa. Kun nimittĂ€in yhdistetÀÀn pehmolelut ja agenttiseikkailu, syntyy vastustamaton yhdistelmĂ€!” Olga Temonen

”Julia ja pehmoelĂ€inten maailmanneuvosto on juoneltaan monisĂ€ikeinen, mielikuvituksekas ja paikoin hyvinkin jĂ€nnittĂ€vĂ€.--Nadja Sarellin kuvitus on vĂ€rikyllĂ€inen. Kirjan keskeiset hahmot on kuvattu hauskasti huumoria unohtamatta.” Keskisuomalainen

Kirjailija ja elokuvantekijÀ Elina Hirvonen kertoi lapsena nukkumaan mennessÀ itselleen tarinaa, missÀ lentÀisi pehmokoiransa Siskon kanssa sÀngyllÀÀn avaruuteen.

Lastenkirjakuvittaja Nadja Sarellin lapsuuden rakkain pehmolelu oli nimeltÀÀn Luppis. Se asustaa edelleen Nadjan makuuhuoneessa parin kaverinsa kanssa.