(0)

KERRY - RINGE I VANDET

E-Book


En regnfuld septemberaften vil tilfĂŠldigheder, at Kerry stĂžder sammen med ’ham, hun ikke skulle have mĂždt’ – Dominic Barton. Et mĂžde, der fĂ„r konsekvenser for alle omkring dem.

Kerry er en ung kvinde, som er opvokset i en stor sammenbragt familie i Dublin. PĂ„ grund af hĂŠndelser i sin barndom har hun et distanceret forhold til tilvĂŠrelsen. Dominic Barton er chef for Specialenheden for Narko og er forlovet. Allerede fra fĂžrste fĂŠrd slĂ„r deres egoer gnister, og deres veje bliver ved med ufrivilligt at krydses. Situationen bliver ikke mindre kompliceret af, at den udvikler sig i en retning, som ingen havde hverken forudset eller Ăžnsket. Kerry – Ringe i vandet er et kĂŠrlighedseventyr i det 21. Ă„rhundrede, hvor familiefejder, tragedier, mystik, utroskab, had og kĂŠrlighed er ingredienserne.

Uddrag af bogen

”HVORFOR,” rĂ„bte jeg videre.

”Bank, bank,” lĂžd det, ”bank, bank.” Jeg kunne ikke forstĂ„, hvor lyden kom fra.

”Bank, bank, bank,” lþd det igen, bare hþjere. Var det mig selv, der lavede den lyd?

”Hallo,” lĂžd en hĂžj, mĂžrk stemme. Jeg lĂžftede hovedet en anelse fra rattet og kiggede ud ad vinduet. Der var ikke lĂŠngere mĂžrkt derude. Et blĂŠndende lys ramte mig lige i ansigtet. Jeg tog en hĂ„nd op for at skĂŠrme Ăžjnene. Jeg kunne kun lige skimte omridset af noget, der mindede om en mand ude pĂ„ vejen. Jeg rettede mig langsomt op i sĂŠdet og strĂžg mit lange hĂ„r vĂŠk fra ansigtet.

”Det er politiet. Åbn dþren!” sagde stemmen derude. Politiet?

Om forfatteren

”For hver film du ser, skal du lĂŠse to bĂžger,” var ord som bogens forfatter voksede op med i barndomshjemmet – et hjem, hvor fjernsynet blev anset som djĂŠvlen i forklĂŠdning. BĂžgernes og fantasiens verden blev et parallelt univers at gĂ„ pĂ„ opdagelse i. Tiden er inde til at give tilbage.