(3)

Kuka oikein olet, rakkaani?

E-Book


Romantiikkaa taidehuutokaupassa.

Kreetta kiertelee huutokauppoja etsimÀssÀ kokoelmaansa sopivia vanhoja astioita ja lasiesineitÀ, mutta joskus huomion kiinnittÀÀ jokin muu. TÀllÀ kertaa se on kaunis vanha koru, joka vaikuttaa arvokkaalta. Kreetalla on tuskin varaa huutaa korua itselleen, vaikka se hurmaakin hÀnet heti. Samoin tekee onneksi erÀs tuntematon, ruskeasilmÀinen nuori mies, joka juttelee Kreetalle mukavia ja on huutokaupassa kuin kotonaan.

Kreetta rakastuu, vaikka ei tiedÀ miehestÀ paljon mitÀÀn ja saa tÀstÀ irti vain epÀmÀÀrÀisiÀ vastauksia. Kuka mies oikein on, miksi hÀn salailee asioita, ja mikÀ syy hÀnellÀ on tavoitella huutokaupan korua? Mutta silti miehessÀ on jotain, joka saa Kreetan tuntemaan olonsa tÀysin turvalliseksi. NÀhtÀvÀksi jÀÀ, löytyykö miehen salaperÀisyydelle lopulta jÀrkevÀ selitys vaiko pimeÀmpiÀ pÀÀmÀÀriÀ.

Kirjailija Emma Rannan romanttiset tarinat syntyvÀt neulomisen ja kirpputorilöytöjen bongailun lomassa. HÀntÀ kiehtovat Suomen kesÀiset pikkupaikkakunnat, vehreÀt metsÀt sekÀ vanhat hautausmaat.