(0)

Lasiprinssi

Hörbuch und E-Book


Aution saaren hylÀtyissÀ kaivoksissa piileskelee hirviömÀinen murhaaja

Kaksi urbaania löytöretkeilijÀÀ tutkii hylÀttyjÀ rakennuksia asumattomalla saarella. HeidÀn otsalamppujensa valot leikkaavat lÀpi pimeyden, kun yhtÀkkiÀ kuuluu pahaenteistÀ kumua, ja punaiset silmÀt syttyvÀt heidÀn edessÀÀn. Jokin saarella on herÀnnyt.

Arkkitehtuurin professori ja urbaanin löytöretkeilyn asiantuntija Martin Hill saa kutsun kirjoittamaan elÀmÀkertaa eksentrisestÀ liikemiehestÀ, joka vÀittÀÀ nÀhneensÀ omistamallaan saarella salaperÀisiÀ valoja ja pelottavan olennon. Mysteeri on houkutteleva, ja Hill suostuu tarjoukseen.

Samaan aikaan rikoskomisario Leo Askerin isĂ€ ottaa hĂ€neen yhteyttĂ€ vuosien hiljaiselon jĂ€lkeen. IsĂ€n maatilalta on löydetty ruumis; poliisi jahtaa hĂ€ntĂ€, ja hĂ€n kaipaa epĂ€toivoisesti Leon apua. Voisiko maatilalta löytynyt ruumis olla kytköksissĂ€ “Ufo-Gunnarin” saaren mysteereihin?

Asker ja Hill yrittÀvÀt löytÀÀ vastauksia, samalla kun Lasiprinssi nousee pimeyden syvyyksistÀ, joista kukaan ei koskaan ole palannut. Kukaan muu kuin hÀn.

Ylistetyn Kadonneet sielut -sarjan toinen osa pitÀÀ otteessaan ensimmÀiseltÀ sivulta aina yllÀttÀvÀÀn loppuratkaisuun saakka.

“De la Mottella on erittĂ€in dynaaminen lause ja erinomainen rakenteen taju. ErittĂ€in hyvĂ€ valinta kesĂ€dekkariksi.” – Sofi Oksanen KerĂ€ilijĂ€stĂ€