(5)

Lilla hemlis-boken

E-Book


Bille har gömt tvÄ saker bakom ryggen. Den ena hemligheten gör att Bille kÀnner sig glad. Medan den andra faktiskt gör att Bille fÄr ont i magen. Billies mjukiskatt Kattis beslutar sig för att ta reda pÄ varför Bille inte Àr sig lik. För vad Àr det egentligen Billie gömmer bakom ryggen och varför?

MÄste man alltid behÄlla en hemlighet för sig sjÀlv? Billies mjukiskatt Kattis hjÀlper till och förklarar hur man kÀnner skillnad pÄ en bra och en dÄlig hemlighet - och hur man gör om man vill berÀtta den för nÄgon.

Enligt FN:s barnkonvention har barn rÀtt att skyddas mot fysiskt och psykiskt vÄld. Men tyvÀrr Àr verkligheten en annan. Ett litet steg pÄ vÀgen för att förhindra övergrepp mot barn Àr att vi vÄgar prata förebyggande med barnen. Att lÀra dem att de har rÀtt till sina kroppar, att kunna sÀtta egna grÀnser och förstÄ sitt eget vÀrde. Att kunna sÀga nej och berÀtta för en vuxen nÀr nÄgon har begÄtt ett övertramp.

Detta Àr uppföljaren till den populÀra Lilla Nej-boken!

-------------------------------

I denna ljudbilderbok kan du lyssna samtidigt som du följer med i text och bild. Bokens format (epub3) lÀses i Adobe Digital Editions eller iBooks.

EPUB3: Fixed format, Synchronised audio