(11)

Musta kirves

Hörbuch


Suomalainen Petra lÀhtee kollegojensa varoitteluista huolimatta luomaan uraa EU-lÀhettilÀÀnÀ Kirgisiaan. Työ lahjontaa rehottavassa maassa muuttuu hengenvaaralliseksi, kun Petra alkaa selvittÀÀ julmasti murhattujen EU-kansalaisten surmia. Uhrit ovat löytyneet maailman suurimmalta uraanijÀtevuorelta Kara Baltasta.

Pelko kasvaa kun Kara Baltan, Mustan kirveen, asukkaat sairastuvat outoihin tauteihin. Asukkaat uskovat Mustan kirveen kiroukseen ja pelkÀÀvÀt kuparinokkaa, jonka kynsiin joutunut kuolee sietÀmÀttömiin tuskiin.

Itsetunto-ongelmiensa kanssa kamppaileva Petra joutuu keskelle kaaosta, jossa panokset ovat kovat eikÀ ihmishengellÀ ole vÀliÀ. YllÀttÀvÀ rakkaus jÀrisyttÀÀ Petran huolellisesti kasaamia kulisseja, ja hÀn joutuu kokoamaan elÀmÀnsÀ palikat uuteen jÀrjestykseen.

Musta kirves sijoittuu Kirgisian ja Kazakstanin huikean kauniisiin ja eksoottisiin maisemiin.

Kirsi Merimaa on kirjailijanimi, jonka takana on kaksi kokenutta toimittajaa ja kirjailijaa, Marja Lennes ja Pirjo Peltoniemi. Nimimerkki syntyi kaksikon lyödessÀ vetoa siitÀ, ettÀ he pystyisivÀt kirjoittamaan dekkarin kahdessa viikossa.


Sprecher*in: Ina Raunio
Dauer: