(1)

Ratkaisujen aika

E-Book


Monimutkaisia suhteita, menetyksiÀ ja rakkautta.

ApulaislÀÀkÀrinÀ työskentelevÀ Annaleena Rotko on ajautunut salasuhteeseen kansanedustaja Eero VerÀlÀn kanssa. Annaleena tuskailee roolinsa kanssa aina, kun Eero mainitsee vaimonsa ja lapsensa. Miten ihmeessÀ tilanne on tÀllainen? Ei Annaleenasta pitÀnyt tulla mitÀÀn piiloteltavaa rakastajatarta, ei missÀÀn nimessÀ!

Vaikean suhdekuvionsa keskellÀ Annaleena ei voi kieltÀÀ toivetta, joka hÀnen sydÀmessÀÀn kasvaa. PÀivÀt lapsipotilaita hoitaessa vain vahvistavat haavetta siitÀ, ettÀ jonain pÀivÀnÀ Annaleena saisi itsekin olla Àiti. Mutta miten hankkia lapsi miehen kanssa, jolla jo on toinen perhe? Kun jÀrkyttÀvÀ tapahtuma ravistelee niin Annaleenaa kuin hÀnen ystÀvÀpiiriÀÀn, huomaa Annaleena, ettei elÀmÀ ole ikuista. Jos jotain haluaa, on otettava ohjat kÀsiinsÀ ja tavoiteltava unelmiaan.

Heli Maruk -nimimerkin takaa löytyy kirjailija Marja-Leena Tiainen. Tiainen on Kuopiossa asuva lasten- ja nuortenkirjailija, joka on palkittu mm. Topelius- ja Savonia-kirjallisuuspalkinnoilla. Uransa alkuaikoina Tiainen kirjoitti myös ihastuttavia romanttisia lukemistoja.