(408)

Somna om

Hörbuch


Genom att lyssna pÄ den hÀr inspelningen underlÀttar du insomningen och speciellt om du har vaknat upp under natten. Under perioder kan vi ibland kÀnna att det kan vara svÄrt att somna om, speciellt om vi har svÄrt att somna frÄn början eller om vi har mÄnga tankar. Den hÀr meditationen och trÀningen hjÀlper dig somna om efter att du har vaknat upp genom att fÄ ditt sinne att koppla av och din kropp att bli avslappnad. Den hÀr trÀningen kan hjÀlpa dig att slÀppa och lugna dina tankar och ÄtergÄ till ett lugnt, avslappnat tillstÄnd och somna om. NÀr vi stillar vÄra tankar och slÀpper inre oro, stress och tankar som hÄller oss vakna kan vi ibland ha svÄr att somna eller gör att vi har lÀtt vakna upp under natten.

Om du upplever att du vaknar upp efter att du somnat pÄ kvÀllen sÄ kan du med fördel lyssna till den hÀr inspelningen. Den Àr speciellt anpassad för att kunna anvÀndas som hjÀlp att somna om under natten eller om du har svÄrt att somna. Skulle du vakna upp efter att du lyssnat pÄ den hÀr inspelningen kan du lyssna pÄ den igen, NÀr du lyssnar till den hÀr mentala trÀningen regelbundet kommer du uppleva att du har lÀttare att somna om allteftersom du lyssnar till den hÀr trÀningen och att du kommer snabbare somna om.

Att ha svÄrt att sova, att somna eller att vara vaken under natten Àr ett vanligt problem. Genom att trÀna pÄ att slappna av och stilla dina tankar kan du hjÀlpa dig sjÀlv att lÀttare ÄtergÄ till normala sömnmönster. Du kan med fördel lyssna till det hÀr programmet i 21 dagar. Och efter det nÀrhelst du behöver, du kan med fördel kombinera denna text med annan avslappning tex landa i kroppen, andningsankare eller kroppskanning under dagen för att snabbt kunna slappna av.

LÄngvariga sömnproblem skall alltid utredas av lÀkare och den hÀr inspelningen Àr ett komplement och hjÀlpmedel till att bryta destruktiva sömnmönster. Det Àr viktigt att skapa hÀlsosamma vanor runt sömn och ibland kan det behövas hjÀlp med att bryta beteenden som kan störa vÄr sömn.

Camilla Gyllensvan Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar Àven med KBT och ACT Hon utbildar i Kommunikation och Ledarskap samt hÄller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio Ären har hon coachat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat.