(0)

Tie luoksesi

Hörbuch und E-Book


Jotkut matkat on tehtÀvÀ kahdesti

James Baileyn Tie luoksesi kertoo huumorintÀyteisen tarinan kuusikymppisestÀ Simonista, joka lÀhtee elÀmÀnsÀ tÀrkeimmÀlle matkalle.

Simon ei olisi koskaan uskonut, ettĂ€ hĂ€nen ensirakkautensa, mystinen Sylvie, voisi olla yhden klikkauksen pÀÀssĂ€. Vuosikymmenet Simon mietti, mitĂ€ ujoista kirjeistĂ€ alkaneelle romanssille tapahtui, kunnes – kuinka ollakaan – charmikkaasti ikÀÀntynyt ranskatar löytyy Facebookista.

Muistot tulvivat Simonin mieleen. PÀÀllimmĂ€isenĂ€ pĂ€hkĂ€hullu reissu, joka ei mennyt ihan niin kuin piti, mutta josta jĂ€i elĂ€mĂ€n mittaiset muistot. Vain nuorena voi saada niin kreisin pÀÀhĂ€npiston, ettĂ€ lĂ€htee pyörĂ€llĂ€ Bordeaux’hon tapaamaan tyttöÀ, johon on ihastunut kirjeiden perusteella
 vai mitĂ€?

James Baileyn Tie luoksesion hersyvÀn hauska ja sÀkenöivÀn ÀlykÀs romanttinen komedia rakkaudesta, menetyksestÀ ja ystÀvyydestÀ.

Bristolilainen James Bailey (s. 1991) unelmoi kirjailijan urasta jo pienenÀ. Valmistuttuaan yliopistosta hÀn ryhtyi työstÀmÀÀn ensimmÀistÀ romaaniaan, joka ilmestyi suomeksi nimellÀ Kruuna vai klaava?. Tie luoksesi on toinen Baileylta suomennettu romaani.