(18)

Nystart i livet med ayurveda

e-bog


LÀngtar du efter ett liv som kÀnns lÀtt, meningsfullt och hÀrligt? DÀr stress och prestationshets inte tynger? DÀr magen mÄr gott, aptiten Àr god och sömnen likasÄ? DÀr du oftast kÀnner dig stark, frisk,harmonisk och glad?

Unna dig en nystart med de kÀrleksfulla hÀlsolÀrorna ayurveda och yoga!

I boken guidar ayurvedas kloka helhetssyn och yogans kraftfulla tekniker dig till ett liv i balans, ett skönare, mer tillfredsstÀllande och lyckligt liv. Du stÀrks i din tro pÄ dig sjÀlv och pÄ livet, för att kunna leva med mindre trötthet, oro och frustration.

Boken innehÄller ett doshatest och rÄd om rÀtt kost, yogarörelser, andningsövningar och livsstil för din dominerande dosha och för eventuella obalanser. Börja med den del av livet som skaver mest. Ta ett steg i taget i din nystart, och lita pÄ att du kommer fram.

Fyra steg till ett nytt liv handlar om förÀndringens faser enligt ayurveda, och hur du gör en nystart som hÄller i sig.

I Hur allt hÀnger ihop fÄr du insikt i den kloka logiken bakom ayurveda, sÄ att du sjÀlv kan hitta och behÄlla din unika balans för perfekt hÀlsa.

HjÀrtat har alltid rÀtt handlar om vikten av att följa sitt hjÀrta, hur du skyddar dig frÄn stress och sömnbrist.

Din mat medicin eller slagg? handlar om ayurvedas kÀrna, matsmÀltningen, om den bÀsta kosten för dig, om matsmÀltningselden agni och hur du undviker att skapa slaggprodukter nÀr du Àter.

Rasayana, lÀran om föryngring handlar om ayurvedas kunskaper om örter, kost och vanor som gör att vi hÄller oss unga och vitala i kropp och sinne.

Var dag en ny möjlighet ger tips till dig som vill smyga igÄng nystarten: sköna morgonrutiner, stÀrkande yoga och meditation, och ayurvedas örter och handlingar för föryngring.

Om författaren

Tia Jumbe Àr ayurvedisk hÀlsorÄdgivare, yoga- och meditationslÀrare, och passionerat dedikerad att sprida dessa lÀror. Hon driver den vÀlbesökta bloggen Ayurvediskt. Nystart i livet med ayurveda Àr Tias sjÀtte bok, bland tidigare titlar finns Boosta hud & hÄr med naturens nÀringsbomber, Detox Lifestyle och Yoga & Jogga.