(994)

Palavaa lunta

lydbog & e-bog


Riikan taisteluuloshuumehelvetistÀ.

Traaginen ja koskettava dokumenttiromaani naisia alistavasta, raadollisesta pÀihdemaailmasta sekÀ perustuksia myöten tuhoutuneen elÀmÀn jÀlleenrakentamisesta.

HyvinkÀÀlÀinen Riikka Tuomi, 40, kokeili ensimmÀistÀ kertaa alkoholia yhdeksÀnvuotiaana ja pilveÀ 11-vuotiaana. Teini-ikÀisenÀ hÀn kÀytti huumeita sÀÀnnöllisesti. Alkoi kaksi vuosikymmentÀ kestÀnyt huumehelvetti, johon mahtui niin rikoksia, huumeita kuin vÀkivaltaisia ihmissuhteita. Lopulta Riikka sai riuhtaistua itsensÀ irti vertaistuen avulla. HÀn tietÀÀ, millaista on elÀÀ syvÀllÀ pÀihteiden maailmassa, kodittomana ja vÀkivallan uhrina. NykyÀÀn hÀn kerÀÀ kokemusta elÀmÀstÀ huumeista toipuvana addiktina. On hÀnen vuoronsa auttaa.

Riikka kertoi Eve Hietamiehelle traagisesta ja jÀrkyttÀvÀstÀ elÀmÀstÀÀn, mistÀ syntyi suuria tunteita herÀttÀvÀ selviytymistarina.

Eve Hietamies on kirjailija, toimittaja ja kÀsikirjoittaja, joka tunnetaan muun muassa suosituista Antti Pasas -romaaneistaan sekÀ tv-sarjojen Kovaa maata, SydÀn toivoa tÀynnÀ ja Tauno Tukevan sota kirjoittajana.