(0)

Singelklubben

lydbog & e-bog


Hur rÄder man bot pÄ ofrivillig ensamhet? Petra, en ensamstÄende skolkurator med sina bÀsta Är bakom sig, kÀnner sig uppgiven. Det hÀnder aldrig nÄgot spÀnnande i Söderköping dÀr hon bor, och det tycks vara omöjligt att dejta nÄgon vettig. Karlarna hon vanligtvis trÀffar Àr antingen notoriskt otrogna mot sina fruar eller singel av mycket god anledning. Samtidigt slÄs Petra av att de flesta, i det tysta, verkar vara minst lika ensamma och otillfredsstÀllda med tillvaron som hon sjÀlv. Denna plötsliga insikt vÀcker en gnista inom Petra, och hon bestÀmmer sig för att vÄga utmana spelets regler.

Tillsammans med sin vÀninna Mimmi börjar Petra att planera en annorlunda mötesplats för stukade singlar. Det blir ocksÄ startskottet för en fullstÀndigt galen vision om en singelklubb. Petra och Mimmi försöker rekrytera medlemmar, men dÄ öppningskvÀllen vÀl kommer blir det ingen omedelbar succé. Men skam den som ger sig.

Det ingen anar Àr att den nya Singelklubben inom kort kommer att skaka om det lilla samhÀllet i grunden ...

Singelklubben Ă€r en fartfylld och underhĂ„llande feelgoodroman med hög igenkĂ€nningsfaktor – om ofrivillig ensamhet, starka mĂ€nniskoöden och att hitta nĂ„gon att Ă€lska dĂ€r man minst anar det.