(191)

Susannan laulu: Musta torni VI

lydbog & e-bog


Musta torni -sarja on yhdistelmÀ fantasiaa, kauhua ja lÀnnentarinoita

Susannan laulu on sarjan kuudes kirja. Se jatkaa tarinaa revolverimies Rolandin ja hÀnen kumppaneidensa eli ka-tetinsa matkasta kohti Mustaa tornia.

Sarjan edellisessÀ osassa (Callan sudet) kÀvi ilmi, ettÀ Susannahin sisÀllÀ asuu Mia-niminen nainen, joka on raskaana. Synnytyksen lÀhestyessÀ Mia on ottanut Susannahin ruumiin kokonaan valtaansa. HÀn siirtyy vuoden 1999 New Yorkiin, aikaan ja paikkaan, joka on Susannahille vieras mutta Mialle suorastaan pelottava. Ka-tetin muiden jÀsenten on nyt pelastettava Susannah ja selvitettÀvÀ, kuka Mia on ja minkÀlainen olio sen sisÀllÀ kasvaa. SillÀ vÀlin kun Jake, Oi ja Callahan selvittÀvÀt Mian tarinaa, Eddie ja Roland vÀistelevÀt luoteja vuoden 1977 Mainessa ja tutustuvat siellÀ asuvaan kirjailijaan, joka on kirjoittanut Salem s Lotiin sijoittuvan romaanin...

Seitsenosainen Musta torni -sarja on yhtenÀinen kertomus, joka kannattaa lukea alusta loppuun oikeassa jÀrjestyksessÀ. Sen lukuisat juonensÀikeet muodostavat hallitun kokonaisuuden, joka tarjoaa palkitsevan lukuelÀmyksen niin scifin, fantasian kuin kauhunkin ystÀville.


FortĂŠller: Simo HĂ€kli
Varighed: