(2308)

Vinterpacket

lydbog & e-bog


"... Och de hÀr vÀndningarna och de miljöer som vi tas till - jÀttespÀnnande. Jag sitter helt fast i det hÀr!" Titti Schultz, Go'kvÀll SVT

Det hÀr Àr den största krisen i svensk militÀrhistoria pÄ över tvÄ hundra Är. Det hÀr Àr de vÀrsta dagarna i vÄra liv. Men ni Àr utvalda för ett jobb och det jobbet Àr inte klart. Vill ni vara med till slutet?

Ondskan vÀxer i djupet av de norrlÀndska skogarna. Det gamla brottsnÀtverket Vinterpacket gör sig redo för en vÄldsam comeback. De tar sikte pÄ Försvarsmaktens specialförband SOG, för om de kan besegra Sveriges bÀsta soldater kommer de att visa sig oslagbara.

Men i SOG arbetar Mattias Kassian. Han som efter en stor förlust sökte till militÀren för att börja om pÄ nytt. Och nÀr hans kollegor blir mÄltavlor för Vinterpackets iskalla korstÄg, dÄ gÄr Kassian i krig.

Vinterpacket Àr en verklighetstrogen thriller om att försvara sig nÀr man stÄr med ryggen mot vÀggen, dÀr raseri blandas med hopp och mÀnsklig vÀrme.

Jacob Lindfors Àr omvÀrldsanalytiker och bor i Rönninge tillsammans med sin fÀstmö och son. Han har tidigare arbetat med sÀkerhetspolitiska frÄgor inom rikspolitiken. Vinterpacket Àr hans debutroman och första delen i en planerad trilogi om Mattias Kassian en annorlunda huvudperson som vÀcker mÄnga kÀnslor.


FortĂŠller: Magnus Roosman
Varighed: