(209)

Annan unelmavuodet

ljudbok och e-bok


Anna tiellÀ aikuisuuteen.

Anna jÀttÀÀ opetustyönsÀ ja Avonlean pikkukylÀn jatkaakseen opintojaan Kingsportissa. Myös Annan ystÀvÀt, mukaan lukien Annaan toivottoman rakastunut Gilbert Blythe, lÀhtevÀt mukaan suureen kaupunkiin.

Anna saa myös uusia ystĂ€viĂ€, kuten avarakatseisen ja kauniin Philippa Gordonin. Gilbert tunnustaa tunteensa Annalle, mutta Anna torjuu tĂ€mĂ€n. Annalla on nimittĂ€in myös toinen ihailija – hĂ€n on pitkĂ€, tumma ja komea. Mutta onko hĂ€n oikea valinta Annalle? Anna on yhtĂ€kkiĂ€ tunteidensa vallassa – tĂ€ysin uudella elĂ€mĂ€nalueella. PÀÀttyykö tĂ€mĂ€ kaikki lopulta kihlaukseen?

Vihervaaran Anna-sarja on tÀydellinen sekoitus nostalgiaa, romantiikkaa ja ajatonta viisautta. Se on tarina kasvamisesta, uusiin haasteisiin tarttumisesta ja ystÀvyydestÀ, joka kestÀÀ lÀpi elÀmÀn myrskyjen.

L. M. Montgomeryn (1874–1942) Vihervaaran Anna ja Runotyttö -kirjat ovat kaikkien aikojen tunnetuimpia tyttökirjoja. Kirjoista on tehty useita televisio- ja elokuva-adaptaatioita, esimerkiksi Netflixin Anna, a lopussa. Montgomery ammensi kirjoihin inspiraatiota omasta lapsuudestaan kanadalaisella Prinssi Edwardin saarella.


UpplÀsare: Maija Rissanen
LĂ€ngd: