(0)

Burning Bridges

e-bok


Burning Bridges er en bog, der fĂžrst og fremmest er mĂ„lrettet unge mennesker. Bogen indeholder 5 noveller, der alle er skrevet ud fra devisen om ’reading in one sitting’. Novellerne fungerer alle som sĂŠrskilte tekster med hver sit fokus, men de kan ogsĂ„ lĂŠses sammenhĂŠngende, som en del af en overordnet tematik om Anticonformity and youth culture.

Efter hver novelle fÞlger en rÊkke opgaver, som er delt ind i tekstrelateret arbejde og generelt emnearbejde. Desuden er der til hver novelle og emne forslag til perspektiverende arbejde. Det sproglige niveau passer til elever i grundskolens Êldste klasser og novellerne vil passe fint til undervisning og eksamensbrug pÄ dette niveau. Ligeledes kan tekstarbejdet planlÊgges, sÄ det lÊgger op til den mÄde at arbejde med tekster pÄ, som grundskolens elever vil mÞde pÄ STX og HF.

Forfatter:

Esben Laursen (fĂždt 1978) er uddannet cand.mag. i engelsk fra KĂžbenhavns Universitet. Han arbejder som studievejleder og lektor på SolrĂžd Gymnasium, i skrivende stund på 8. år. Han har indgående kendskab til grundskoleelevers niveau, da han tidligere har vĂŠret ansat på Roskilde Ungdomsskole og ligeledes har varetaget en lang rĂŠkke brobygningsforlĂžb på SolrĂžd Gymnasi- um for omkringliggende grundskoler.