(9)

Dateable

ljudbok och e-bok


16-Ă„rige Keilah er Ă„benbart ikke vĂŠrd at date. Hun er hĂ„blĂžst forelsket i gymnasiets mest populĂŠre fyr Gage Fitch, som ikke engang aner, at hun eksisterer. Men Keilah kan noget, de andre piger pĂ„ skolen ikke kan. Hun kan programmere, og for at fikse sit ikkeeksisterende datingliv skaber Keilah datingappen Dateable til eleverne pĂ„ skolen – og til sig selv.

Appen bliver lynhurtigt populÊr og ikke kun pÄ Keilahs gymnasium. Men i stedet for at fÞre Keilah sammen med Gage sender appen hendes bedste veninde i favnen pÄ ham. For at gÞre ondt vÊrre gÞr en fejl i appen, at elevernes datasikkerhed er i fare. Inden Keilah kan nÄ at se sig om, arbejder skolen, forÊldre og myndigheder pÄ hÞjtryk for at finde appens bagmand. Oven i det hele truer en lidt for dygtig hacker med at afslÞre Keilah.

For at redde sig selv og sin app bliver Keilah nĂždt til at bede sin gamle ven Ryder Coleson om hjĂŠlp, og ham stoler hun ikke engang pĂ„. Da Keilahs problemer virker allermest uoverskuelige, fĂ„r hun uventet assistance, og hun finder ud af, at hun mĂ„ske i virkeligheden er vĂŠrd at date – og at hun mĂ„ske slet ikke har brug for nogen app.

Dateable er en roman om stĂŠrke venskaber og om vigtighed- en af at tilgive, for kĂŠrligheden trumfer alt.


UpplÀsare: Maj Johansen
LĂ€ngd: