(59)

Forkert kys

ljudbok och e-bok


Man skulle tro, at pigen med det mest romantiske navn i verden ville have let ved at fĂ„ en kĂŠreste. Men Valentine’s Day er virkelig trĂŠls, nĂ„r man er single og lidt indadvendt. Bare spĂžrg Juliet Valentine, der virkelig hader Valentine’s Day. Hendes sĂžster Layla er nu sammen med Tyler, hendes mors datingfirma gĂ„r strygende, og det seneste pĂ„fund pĂ„ skolen er ”Valentinesgaver”. Juliet har det forfĂŠrdeligt, er misundelig og ensom.

Jared Black er en af de mest populÊre drenge pÄ skolen. Stjerne pÄ fodboldholdet og den mest eftertragtede single. Men for Juliet Valentine er han nÊrmest usynlig. Hun er ikke imponeret, hun falder hverken for charme, komplimenter eller et godt udseende.

Jared har ikke god tid, Valentine’s Day er lige om hjþrnet, og han vil virkelig gerne invitere Juliet til Valentinesfesten. Han har set, hvordan Tyler har vundet Layla, og synes selv, han burde have en chance hos Laylas sþster. Jared forsþger sig med ”Valentinesgaverne” og prþver med dem at fortélle Juliet, hvad han fþler. Det burde vére nemt nok, ikke?

Men det er det slet ikke. Alle hans forsÞg havner enten i papirkurven eller som kasteskyts. Juliet er ikke interesseret. Jared ender med ikke at have nogen date til Valentinesfesten pÄ skolen og indser, at der skal mere til, hvis han skal gÞre sig forhÄbninger om pigen, han drÞmmer om.

Natalie Decker er forfatter til bestseller-serierne Rival Love, Offsides og Scandalous Boys. Hun elsker sin familie, sin skĂžnne hund og sine venner. Hun elsker sorglĂžse dage, football, blĂžde tĂŠpper, at rejse, at lĂŠse, at lave mad, at skrive og er kĂŠmpe-fan af Denver Broncos. Hun tror pĂ„, at man hele tiden skal se verden i et nyt lys, og er en ivrig lĂŠser af alt. Som Natalie Decker siger: “Dit liv er en fantastisk rejse, sĂ„ nyd det!”