(2)

Den italienske have

ljudbok


En voldsom begivenhed har rystet Hannahs liv. I femogtyve Är har hun levet med en tung hemmelighed, og pludselig konfronteres hun med sin fortid. Det gÞr ondt, og Hannah har svÊrt ved at tro, at hendes sanser er hende tro. Som om det ikke var nok stÞder hun tilfÊldigvis pÄ en roman, der detaljeret fortÊller om omstÊndighederne omkring et mord, og indgÄende beskriver intime scener fra hendes eget liv - scener af lidenskabelig sanselighed, som hun troede, hun kun selv kendte til.

Pludselig befinder hun sig igen i gÄdefulde og tragiske begivenheder, og hun mÄ se i Þjnene, at nutiden stÄr i forbindelse med hendes egne oplevelser femogtyve Är tidligere. Rystet forstÄr hun, at hun er fanget af fortiden, og at hun mÄ sÞge tilbage i tiden og lÞse gÄden, inden tragedien indtrÊffer endnu en gang.

Den Italienske have er en nervepirrende roman om en kvinde, der konfronteres med begivenheder i sin fortid, som hun har brugt hele livet pÄ at fortrÊnge. Oplev ÄndelÞs spÊnding i kaplÞb med yderst sensuelle skildringer.

Susan Moody, hvis to tidligere romaner pÄ dansk er udgivet under navnet Madison, bevÊger smidigt sit forfatterskab fra spÊndingsbÞger over kÊrlighed til krimier, og i Ärenes lÞb har hun skrevet over tyve romaner. Susan Moody er fÞdt og opvokset i Oxford og har i de senere Är sammen med sin mand, John Donaldson, delt sin tid mellem England og Tasmanien.