(0)

Den mørke rose - del 3

ljudbok och e-bok


York, 1536. Da den karismatiske og lunefulde kong Henry VIII har henrettet dronning Anne, vender Nanette Morland hjem til Morland Place, hvor Paul Morland venter på hende. De to har endelig givet sig hen til hinanden og ser en lys fremtid i møde, men uroen ulmer endnu en gang i det splittede England. Den mystiske oprører, der går under navnet jarlen af Armod, lurer i kulisserne, og snart indhentes Paul af sin fortid.

Nanette forlader endnu en gang Morland Place for at slutte sig til det daglige liv ved hoffet, hvor kongen stadig mangler en legitim mandlig arving. Denne gang agerer Nanette selskabsdame for sin gamle barndomsveninde, Katherine Parr, som snart fatter kongens interesse. Før Nanette ved af det, befinder hun sig i en smertelig velkendt situation: hofdame for en dronning, hvis mand indtil videre har ladet to af sine tidligere dronninger henrette. Nanette begynder at længes hjem til Morland Place, men vil hun nogensinde se godset igen, og kan hun overhovedet stadig kalde det sit hjem?

Den mørke rose – del 3 er tredje del af bind 2 i Cynthia Harrod-Eagles’ storslåede slægtsserie om Morland-dynastiet, der strækker sig helt fra 1400-tallets middelalder til Den Store Depression i 1930’erne. Læs også de tre dele af første bind, Begyndelsen, hvor Morland-dynastiet grundlægges.


Uppläsare: Thomas Landbo

Längd: