(0)

Fidalis vej

ljudbok


En fantastisk spÊndende roman om den rygsÊkrejsende Nick, der sammen med sin kÊreste er pÄ tur gennem stammeomrÄderne i Pakistan. Da hun omkommer, bliver han anklaget for at have myrdet hende. Det lykkes ham at flygte, og han begiver sig ind i Khasmir. Her mÞder han smugleren Fidali, der kender en hemmelig vej gennem bjergene. Nick kommer ind i den indiske del af Khasmir, hvor han mÞder den smukke Aysha i en idyllisk landsby. Her bliver han konfronteret med splittelsen mellem islam og vesten.

"'Fidalis' vej er en sÊrdeles spÊndende og medrivende fortÊlling fra et af verdens hotteste konfliktomrÄder, Kashmir, det omstridte grÊnseland mellem Pakistan og Indien." ... "'Fidalis vej' er en sugende smuk fortÊlling med masser af spÊnding og dramatik. Der er krig og kÊrlighed, jalousi, svig og snigmord. HÞjdepunkterne i romanens slutning funkler af uhyggelig intensitet, psykologiske gys og forlÞsning." - Metroexpress

George Mastras (f. 1966) er en prisbelÞnnet, amerikansk forfatter, manuskriptforfatter og Tv-producent. George Mastras har vÊret manuskriptforfatter pÄ alle fem sÊsoner af den populÊre tv-serie "Breaking Bad". "Fidalis vej" er George Mastras' fÞrste roman.


UpplÀsare: Paul Becker

LĂ€ngd: