(7)

Johtaja vailla vertaa - eroottinen novelli

ljudbok och e-bok


Elsa on alansa lahjakkain tekijÀ. HÀn on asiantunteva talousanalyytikko, joka horjuttaa mielellÀÀn asiakkaidensa mielenrauhaa kylmÀllÀ, seksikkÀÀllÀ olemuksellaan, joka kertoo, ettÀ kyseessÀ on itsenÀinen nainen, joka ei pÀÀstÀ ammatillista ja yksityistÀ elÀmÀÀnsÀ sekoittumaan.

Tuore sopimus alan uusimpiin teknologioihin keskittyvÀn yrityksen kanssa laittaa kuitenkin hÀnen vakaumuksensa koetukselle.

Elsa tutustuu kauniiseen ja vetovoimaiseen Kaniin, ohjelmoijaan ja koodineroon, joka lyö hÀnet tÀysin ÀllikÀllÀ. Samalla Elsa saa kunnian tavata pomonsa, salaisen ja mystisen johtajan, jonka kasvoja kukaan ei vaikuta nÀhneen. KyseessÀ on todellakin johtaja vailla vertaa!

Chrystelle LeRoy syntyi Montrealissa bretonilaisen isÀn tyttÀreksi. Perhe omisti elÀintarhan, josta on perÀisin hÀnen intohimonsa elÀimiÀ ja luontoa kohtaan. Aikuisena hÀn valmistui historioitsijaksi ja työskenteli museoissa Kanadassa ja Ranskassa ennen kuin erikoistui digitaaliseen kirjoittamiseen, josta hÀn on voittanut useita palkintoja. HÀnen novelleissaan, jotka useimmiten rakentuvat aitojen historiallisten tapahtumien pohjalle, on hÀivÀhdys eksotiikkaa.