(18)

Modig

ljudbok


I det smukke og mystiske skotske hÞjland bor den sprÊlske Merida. Hun er en dygtig bueskytte, meget modig og meget stÊdig. Hun vil selv bestemme over sit liv og trodser derfor en Êldgammel tradition om Êgteskab. Det udlÞser raseri og kaos i kongeriget. I sin desperation opsÞger Merida en heks, som hjÊlper hende med at udÞve trolddom. Det bringer Merida i stor fare, og hun lÊrer, hvad sand tapperhed er. Hun mÄ og skal ophÊve forbandelsen, fÞr det er for sent.

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med pĂ„ skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold mĂ„nenytĂ„r med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du pĂ„ eventyr, som kun er en prinsesse vĂŠrdig.

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med pĂ„ eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, LĂžvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. SlĂ„ Ăžrerne ud og lĂŠn dig tilbage – mod det uendelige univers!