(1)

Nat & TV-kokken - erotiske noveller

ljudbok


To erotiske noveller, der lader fantasierne fÄ frit lÞb.

NAT af Ane-Marie Kjeldberg:

Marie er pÄ kursus pÄ en gammel herregÄrd. En sÞvnlÞs og hed sommernat mÞder hun i herregÄrdens kÞkken en mand, som hun ikke har truffet pÄ kursuscenteret fÞr. Han tilbyder at massere hendes ryg, og inden hun fÄr set sig om, er han i gang.

Hun vil bryde af og gĂ„ op til sig selv igen, men manden er bestemt, selvsikker og foruroligende kyndig i sin hĂ„ndtering af Maries krop, og hun kan ikke lĂžsrive sig. Hun - og lĂŠseren – ender med en erotisk oplevelse ud over det sĂŠdvanlige. FĂžrst pĂ„ afrejsedagen finder Marie ud af, hvem manden var – eller gĂžr hun?

"Elegant og velskrevet erotisk novelle. Ane-Marie Kjeldberg er mere kontant her end i novellesamlingen Aktstykker: 11 erotiske Gradueringer og giver lĂŠseren en inciterende oplevelse af sex, dominans, pulserende lyst og en knivspids skrĂŠk."

- Forlagskonsulent

TV-KOKKEN af Alba Ibsen:

Erotisk novelle om den unge kulturjournalist Sarah, der er irriteret over at skulle interviewe den karismatiske tv-kok Lise Dam. Det bliver kedeligt, mener hun.Men det viser sig, at den modne Lise pÄ alle mÄder er ferm i et kÞkken, og den ellers sÄ selvstÊndige Sarah lader sig viljelÞst trÊkke dybt ind i lysten og et seksuelt eksperiment, hun aldrig havde forestillet sig.

Novellen er skrevet af pseudonymet Alba Ibsen, som dÊkker over en etableret dansk forfatterinde, der her lader en fortÊlling om erotikkens fryd og dirrende urkrÊfter fÄ helt frit lÞb.

"Velskrevne og direkte ord om drifternes overvÊldende magt. Ingen lÊser vil efter denne novelle nogensinde kunne se pÄ sit kÞkkenbord med samme Þjne som fÞr!"

- Forlagskonsulent