(0)

No nonsense : Joye Barton

e-bok


Joey Barton er mÄske ikke den mest kendte engelske fodboldspiller i Danmark. Men tag ikke fejl. Enhver dansk fodboldelsker kender denne karismatiske fodboldspiller med sine meningers mod.

Kort tid efter den udkom i England udkommer Joye Bartons biografi "No Nonsense" nu pÄ dansk med titlen "Lige pÄ og hÄrdt" - en titel, der pÄ mange omrÄder opsummerer Bartons karriere, som en hÄrdtslÄende spiller, der har vÊret pÄ kant af bÄde med- og modspillere, sine klubber og loven.

No nonsense er en opsigtvÊkkende fodboldbiografi som ingen andre, og den vil redefinere synet pÄ en af de mest fascinerende og kontroversielle figurer i engelsk fodbold. Det er en rÄ og forlÞsende historie om en mand formet af afvisninger og af konsekvenserne af sine egne fejltagelser - herunder fejltagelser, der drev ham vÊk fra sin fÊdreland.

Biografen afspejler Bartons karakter - oprigtig, udfordrende, underholdende og intelligent, og han skÄner ikke sig selv i afslÞringerne af en benhÄrd fodboldverden, der - som han selv formulerer det - fortÊrer folk i live. Bogen er Bartons fÞlelsesmÊssig opgÞr med en voldsom fortid med voldsdomme og karantÊner, mens den samtidig beskriver hans rejse frem mod at blive et bedre menneske for sig selv og hans bÞrn - et menneske, som millioner af mennesker nu fÞlger pÄ de sociale medier og som er en respekteret analytiker pÄ BBC.

Som spiller har Joey Barton spillet for England og har haft en klubkarriere, der har rundet klubber som Manchester City, Newcastle United, Marseille og Glasgow Rangers, hvor han spiller nu.