(23)

Tre uger i juli

ljudbok och e-bok


Ny bog om verdens stĂžrste cykellĂžb fortalt af blandt andre Bjarne Riis, Rolf SĂžrensen, Jesper Skibby og Brian Holm.

I starten af juli 2022 vil hele nationen stÄ pÄ den anden ende, nÄr en af verdens allerstÞrste sportsbegivenheder, Tour de France, ruller forbi KÞbenhavn, Roskilde, Nyborg, Vejle, SÞnderborg og en rÊkke andre danske byer.

I Tre uger i juli fortÊller en stribe af Danmarks bedste cykelryttere gennem tiden om deres egne oplevelser i Touren. Vi er med hele vejen fra morgenbordet inden lÞbets fÞrste etape via bjergrige strabadser og brÊndende rivaliseringer til sejrspodiet i Paris. Der deles undervejs rundhÄndet ud af indsigtsfulde anekdoter og farverige rÞverhistorier om sejre, skuffelser og slagsmÄl, der tilsammen giver lÊseren et unikt indblik i en Tour de France-rytters hverdag og sÊregne psyke. Bogens fokus er det franske etapelÞb, men kommer omkring bÄde colombianske gangstere, franske ikoner og ikke mindst nutidens store danske landevejsstjerner.

Tre uger i juli er et festfyrvĂŠrkeri af cykelhistorier og et underholdende portrĂŠt af en sportsbegivenhed, der er mere populĂŠr end nogensinde. Bogen er skrevet af journalist og forfatter Tonny Vorm i samarbejde med blandt andre: Bjarne Riis, Brian Holm, Per Bausager, Rolf SĂžrensen, Jesper Skibby, Jens Veggerby, Jesper Worre, JĂžrgen V. Pedersen, Kim Andersen, Jakob Piil og Matti Breschel.