(0)

Far & Flyg

E-Book


I Frid & Fröjdh fick vi lÀra kÀnna bröderna Frid pÄ Solbacken. Den idylliska gÄrden i den lilla socknen Byatorp, nÄgonstans i Skaraborg. I den berÀttelsen var det mÄnga som antingen kÀmpade mot, eller lÀt sig svepas med av förÀndringens vindar. Men det var inte första gÄngen. NÀstan ett kvarts sekel före dessa hÀndelser, var mÄnga vi lÀrt kÀnna med om ett helt annat Àventyr. Ett frÄn slutet av 80-talet.

Till prÀsten Johannes stora förtjusning ska en flygplats byggas. Detta kan givetvis inte Egon gÄ med pÄ. Folket som byggt upp landsbygden ska vare sig fÄ köras eller flygas över hur som helst. Dessutom Àr han emot allt kusinen Àr för.

Flygplatsbygget blir startskottet pÄ ett utdraget krig mellan bonden och prÀsten, dÀr mÄnga oskyldiga hamnar i skottlinjen. VÀnskaper prövas, hjÀrtan sÀtts i brand och till och med bröderna Frids syskonkÀrlek möter sitt livs motstÄnd.

Följ med! Kliv in i denna minnesvÀrda hyllning till landsbygden. Ett Àventyr som förklarar varför vissa karaktÀrer blev som de Àr och Àr som de var.

Ӏntligen Ă€r gĂ€nget tillbaka! Denna gĂ„ng fĂ„r vi följa med frĂ„n början och ta del av de hisnande historierna bakom de kĂ€ra karaktĂ€rerna som bebor Byatorp med omnejd. HĂ€r fĂ„r vi flyga bĂ„de högt över Byatorp och Ă€nda bort till Tidan i denna fantastiska berĂ€ttelse dĂ€r allt börjar.”

Karl Johan Froh, 41-Ă„rig ekonomichef, Hjo

”VĂ„ra vĂ€nner befinner sig mitt i den brutala medelĂ„ldern. KĂ€rlekskranka och desperata. Samtidigt som hotet frĂ„n ovan nĂ€rmar sig. Intrigerna tĂ€tnar och tonen blir hĂ„rdare. Hur kunde KlĂ„vasten hamna mitt i rampljuset? Och vad har vĂ„ra vĂ€nner med det att göra?”

Anne Gladh, 42-Ärig smyckessmed, VÀrsÄs