(146)

Kun kukaan ei kaipaa

Hörbuch


Hauholaiset kaverukset Roni ja Jörkki tekevÀt kaamean löydön nuorison suosiman autiotalon lÀheisyydestÀ. Tuntematon nuori naishenkilö viruu kuristettuna autiotalon perunakellarissa. Paikkakunnalla ketÀÀn ei ole ilmoitettu kadonneeksi, eikÀ kukaan tunnista vainajaa poliisin kuvista.

Rikosylikonstaapeli Pirkka Juutilainen keskeyttÀÀ kesÀlomansa ja ryhtyy yhdessÀ työparinsa PÀivikki Noron kanssa piinalliseen jÀljitystyöhön, joka ei aluksi tunnu johtavan mihinkÀÀn. Kaiken lisÀksi poliisin työtÀ hÀiritsevÀt perÀttömÀt silminnÀkijÀhavainnot.

Samaan aikaan Hellevin Hovissa puhaltavat muutoksen tuulet. Yrityksen toinen osakas Kirsti Haapio on muuttamassa Tampereelle tyttÀrensÀ avuksi hoitamaan tÀmÀn parin kuukauden ikÀisiÀ kaksospoikia, lisÀksi vÀlit Tuomas-pappiin ovat entisestÀÀn lÀmmenneet. Villa Ankerin pihamökki Vanhalla raitilla saa onnekkaan sattuman kautta uuden asukin puuseppÀ Amos Pekkalasta. Rikostutkinnan lomassa leijuukin romanttisia nÀkymiÀ.

Hauho-sarjan juonirikkaat dekkarit kertovat rikosten ohella hÀmÀlÀisen kylÀyhteisön iloista ja suruista.

Hanne Dahl (Anne SyrjÀ) on kirjoittanut moniosaisen Hauholle sijoittuvan dekkarisarjan. Dahl on opiskellut Helsingin yliopistossa germaanista filologiaa, suomen kieltÀ, kotimaista kirjallisuutta ja sosiologiaa. Työuransa hÀn on tehnyt lÀÀketeollisuudessa.


Sprecher*in: Maija Lang
Dauer: