(75)

Rentoutus kohti mielenrauhaa

Hörbuch


Rentoutuksessa kehosi ja mielesi tasapainottuvat. Rentoudut lÀsnÀolon tilaan. Kun rauhoitut kuuntelemaan rentoutusta, voit löytÀÀ ja kiinnostua omassa kehossasi olemisesta ja tunnistaa kehosi viestejÀ. Rentoutus aktivoi alitajuntaasi ja purkaa vanhoja malleja. Olet lempeÀmpi ja myötÀtuntoisempi itseÀsi kohtaan. NÀet kiitollisuuden aiheita omasta elÀmÀstÀsi. PÀÀstÀt irti menneestÀ ja kaikista taakoista. Mielikuvien voima auttaa sinua luomaan unelmien elÀmÀÀ.

Kun toistat tÀtÀ rentoutusta pÀivittÀin, se auttaa ehkÀisemÀÀn ja laukaisemaan stressiÀ sekÀ lisÀÀmÀÀn hyvÀÀ oloa, viisaita valintoja ja tyytyvÀisyyttÀ elÀmÀÀn. SytytÀt sydÀmen liekin, ja luot unelmasi todeksi. SinÀ riitÀt!

Rentoutuksen avulla:

‱ LisÀÀt onnellisuutta ja mielenrauhaa

‱ VĂ€hennĂ€t stressiĂ€ ja lisÀÀt tyytyvĂ€isyyttĂ€

‱ Opit kuuntelemaan kehosi viestejĂ€

‱ LisÀÀt merkityksellisyyttĂ€ elĂ€mÀÀn

‱ Vahvistat intuitiotasi

‱ Saat oivalluksia elĂ€mĂ€stĂ€si

Rentoutus sisÀltÀÀ kaksi noin 30 minuutin ÀÀnitettÀ. Voit kuunnella ne yhdessÀ tai erikseen.

EnsimmÀinen rentoutuksen kesto on 29 min 40 s ja toisen 30 min 37 s.

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. HÀn pitÀÀ Enkelikoulua ja muita kursseja henkimaailman kanssa, on henkinen valmentaja sekÀ maalaa sydÀmen ja sielun maisemia. Nuku hyvin -meditaatiot ovat jatkoa Sannin suuren suosion saavuttaneille kirjoille, korteille ja ÀÀnitteille, jotka Viisas ElÀmÀ on julkaissut. www.valonvoimaa.fi

Kannen maalaus: ElÀmÀnpuu, Sanni Nevalainen.