(0)

Vellumbarnet

Hörbuch und E-Book


Emma Àr olycklig, har gÄtt in i vÀggen, blivit lÀmnad. Hon funderar över varför det blev som det blev. Funderar över fastrar som sitter fast i sina lÀgenheter, vill inte bli som dem. Hon har blivit lÀmnad av M och ska sÄrad gÄ vidare. Tillsammans med sin livscoach Oline försöker hon reda ut sitt liv; M tog allt ifrÄn henne, den yttersta livsglÀdjen och deras gemensamma ofödda barn.

Vellumbarnet Àr Johanna Koljonens debutnovell, en finstÀmd berÀttelse om hur det Àr att vara lÀmnad med det som blev kvar, om slocknade förvÀntningar, tomhet och om att försöka gÄ vidare.

Barnet i bröstfickan bidar sin tid. Jag vÀntar ut mÄnaderna tills jag inte lÀngre Àlskar M sÄ att jag kan börja om, vÀlja sjÀlvstÀndigt om det Àr nÄgon annan jag vill ha eller honom, hur vi i sÄ fall ska trÀffas av en slump. NÀr tanken pÄ att mötas slutar kÀnnas som en kniv börjar jag Äka hela vÀgen till Karlaplan igen, det Àr nÀrmare till jobbet. Jag ser honom aldrig.

Det hÀr Àr en ljudnovell frÄn Novellix, inlÀst av författaren sjÀlv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format - tryckt bok, e-bok och ljudbok. LÀs mer pÄ novellix.se