(0)

Ligene er kisteglade

audiobook & e-book


Da en motorcyklist omkommer, beslutter den berygtede playboymillionÌr, Adam Larck, at kigge nÌrmere pü sagen. Sagen viser sig hurtigt at hÌnge sammen med en lottogevinst og dens vindere, som er sporløst forsvundet... Uden at tÌnke nÌrmere over det, tager Adam Larck sagen i egen hünd og vil gøre alt for at løse mysteriet.

Orla Johansens krimiserie om Adam Larck omhandler den charmerende millionÌrplayboy, der agerer amatørdetektiv i sin fritid.

Orla Johansen (1912-1998) var en dansk journalist og forfatter, der primÌrt arbejdede med krimigenren; büde i sin journalistik og sit forfatterskab. Johansen udgav mere end et dusin skønlitterÌre vÌrker, og var blandt andet meget kendt for sin krimiserie med karaktererne Brecht og Olsen som hovedrolleindehavere. Orla Johansen fik sin litterÌre debut med krimien "Tusindfryd" (1970), som samtidig var det første bind i serien om Brecht og Olsen. Johansen skrev desuden flere af sine vÌrker under pseudonymerne Leslie Clyde, Ronald Terry og Sigurd Johnsen.