(1)

Mekkalinjen

audiobook & e-book


"Netop som de passerede Rue de Rivoli, hÞrte de det gigantiske brag, inden de kort efter mÊrkede det enorme lufttryk. Bil- og tyverialarmer var gÄet i gang, og en kÊmpe rÞgsÞjle stod op i luften fra en gyde pÄ den anden side af gaden. Niels kiggede hurtigt pÄ Lene, og uden at spekulere mere over det begyndte de at lÞbe. De lÞb tvÊrs gennem gaden, mellem bilerne og om mod caféen, som blot lÄ som en rygende ruin. En parkeringsvagt stod og grÊd, da de ankom. Niels ville til at gÄ frem, men Lene holdt ham tilbage med en blid hÄndbevÊgelse.

"Vent, du kan intet gĂžre," sagde hun blot."

Den berÞmte dokumentarist og havbiolog Niels Brix bliver pludselig hovedmistÊnkt i mordet pÄ sin ungdomskÊreste Therese Pedersen. Niels befandt sig kun fÄ meter fra hende, da hun blev drÊbt af et haglskud pÄ RingkÞbing Fjord, og for at undgÄ selv at blive tiltalt for mordet gÄr han i gang med sin egen efterforskning. Den fÞrer ham til Paris, hvor en kynisk islamisk terrorgruppe opererer. Niels er sikker pÄ, at gruppen er involveret i Thereses dÞd, men hvordan kan han bevise det?

Jens Strandbygaards hÊsblÊsende thriller "Mekkalinjen" kobler aktuelle storpolitiske forhold sammen med en enkelt mands personlige skÊbne og mordet pÄ hans ungdomskÊrlighed.

Jens Strandbygaard (f. 1970) er en dansk ivĂŠrksĂŠtter og forfatter. Han har startet en rĂŠkke teknologivirksomheder, og i sin fritid er han en ivrig jĂŠger og naturentusiast. "Mekkalinjen" er hans debut som romanforfatter.


Narrator: Jakob Svarre Juhl
Duration: