(1)

Troldmanden fra Waterloo

audiobook


Det, der begynder med en simpel kontraktundersøgelse for en medicinalgigant i finanskrise, udvikler sig hurtigt i en helt uventet retning. For hvor langt er kontraktens bagmand, forskeren der har brudt de genetiske koder og nu skaber designerbørn efter forÌldrenes specifikationer, villig til at gü? Den amerikanske detektiv, Harry McFarlane, og den danske it-hacker, Mikkel Alvarssen, stür nu over for en opgave, der bliver svÌrere og svÌrere at gennemskue, jo lÌngere de trÌnger ind i det tophemmelige genetiske forskningsnetvÌrk.

ANMELDERNE SKREV

"SpÌnding i farverig international stil. Med et strejf af dansk hygge og tilpas meget glimt i øjet kan Ole Clifford skÌre en historie, sü selv de vildeste indfald glider ned."

* * * * - Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende

"Udvalgt blandt ĂĽrets bedste i kategorien Krimier med klasse (masser af kvalitet i disse gode gys)."

- B.T.

"Medicinalindustriens og forskningens etik og moral inden for kloning og genforskning er til debat i denne tankevÌkkende "science thriller". (...) Clifford er tydeligvis godt inde i sit stof, og han formür at gøre beskrivelserne af markedsøkonomierne, genforskningen og IT-mulighederne levende for lÌseren."

- Arne Larsen, Litteratursiden


Narrator: Ole Clifford
Duration: