(0)

Vredens tid

audiobook & e-book


"Vredens tid" er andet bind i den firedelte serie om den svenske konge Karl 12. og hans krigsplagede regeringstid. Andet bind tager sit udgangspunkt efter nederlaget i Potlava. De svenske tropper mÄ i en fart flygte fra russerne for at undgÄ et blodigt endeligt. Det gÊlder ogsÄ for den erfarne ritmester Erich Johannes Pilfelt, der nu blandt andet mÄ vende blikket mod KÞbenhavn.

Lars Widding (1924-1994) var en af de mest lÊste svenske forfattere i det 20. Ärhundrede. Widding var sÊrligt kendt for at dramatisere historiske begivenheder og arbejdede blandt andet inden for film, radio, fjernsyn og journalistik. Inden for journalistikken gjorde han sig sÊrligt bemÊrket for sine 36 Är for Expressen. Widding fik sin litterÊre debut med romanen "Inga stormar Àn" i 1950.

Lars Widdings firedelte historiske romanserie omhandler den svenske konge Karl 12.'s regeringstid i starten af 1700-tallets Sverige; en periode prÊget af krig og nÞd, alt imens kongen har blikket rettet mod Tyrkiet. Serien bestÄr af fÞlgende titler: "Heltenes tid", "Vredens tid", "De fire rytteres tid" og "Krigens tid".


Narrator: BjĂžrn Haizelden
Duration: