(78)

Jumalatar

lydbog & e-bog


Jumalatar ja playboy

Konrad von Holsten on Suomessa lapsuudestaan asti viihtynyt aristokraatti, joka omistaa joukon ylellisiÀ yökerhoja ympÀri maailmaa. HÀn on kiihkeÀsti seurattu playboy, joka juo, juhlii ja harrastaa seksiÀ aina uusien, halukkaiden naisten kanssa samalla kun lehdet kirjoittavat hÀnen tekemisistÀÀn ja Instagram-seuraajat huitelevat miljoonissa. Minerva Holsti taas on pienen hyvÀntekevÀisyysorganisaation korkeasti koulutettu ja alipalkattu työntekijÀ. HÀn ei vÀlitÀ yökerhoista ja halveksuu kukasta kukaan hyppiviÀ irstailijoita. Minervan oma seksielÀmÀ puolestaan - no, sitÀ ei ole.

Kohtalon oikusta Minerva pÀÀtyy tilanteeseen, jossa hÀnen on taivuteltava Konradilta rahoitusta hyvÀntekevÀisyysjÀrjestölleen. JÀrkytyksekseen hÀn onnistuu hoippumaan tapaamisesta rahoituslupaus mukanaan - melko kyseenalaisten leikkien jÀlkeen. Konradin ainoa ehto on, ettÀ Minerva konsultoi hÀntÀ sÀÀnnöllisesti - ja henkilökohtaisesti. Minerva on ehkÀ seksuaalisesti kokematon, mutta hÀnellÀ on terÀvÀ mieli ja vielÀ terÀvÀmpi kieli. HÀn arvaa, mitÀ pahamaineisella playboylla on mielessÀÀn. Sitten alkaa nÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ toisin kuin kukaan olisi arvannut, myös paatunut naistenmies saattaa rakastua. Ja kun niin kÀy, hÀn suhtautuu asiaansa aivan yhtÀ intohimoisesti kuin paheellisten klubiensa pyörittÀmiseen.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


FortĂŠller: Veera Ulva
Varighed: