(79)

Falsk navn - 3

audiobook & e-book


Hvem tør du stole pü, nür selv din nÌrmeste ikke er den, du troede?

Tredje bind i krimiserien om kriminalkommissĂŚr Linn Wide fra Helsingborgs politi.

De første forürstegn er begyndt at vise sig i Helsingborg, da byen rystes af et brutalt knivmord. KriminalkommissÌr Linn Wide og hendes kolleger efterforsker den uhyggelige sag. Snart indser de, at den myrdede mand ikke er den, han har udgivet sig for at vÌre, og jo mere de graver i offerets fortid, jo flere fjender dukker der op.

I mellemtiden bliver Linn venner med en ung kvinde, der for nylig er flyttet til byen. Da den mørke sandhed bag hendes flytning bliver afsløret, forsøger Linn at hjÌlpe hende. Men spørgsmület er, om Linn er den rette person til at hjÌlpe, for Linn kÌmper med sine egne dÌmoner.

FALSK NAVN er den tredje selvstĂŚndige del i serien om Linn Wide, som er kriminalbetjent i Helsingborg.

I krimiserien møder vi en anden side af mord, og en man sjÌldent taler om: Gerningsmandens pürørende. Har de lige sü meget ret til at sørge over en tragedie, som offerets pürørende har?

Ida Axelsson er født og opvokset i Helsingborg, men har boet i Stockholm i flere ür. Hun kombinerer skrivningen med sit job som efterforsker hos politiet i Stockholm.

"Hvis du kan lide svenske krimier, er dette helt sikkert en bog for dig!" Sofias boghylde

"Genialt skrevet. Plottet er stramt, og personbeskrivelserne fĂŚngslende." bokting

"SĂĽ spĂŚndende, at den var svĂŚr at lĂŚgge fra sig." lilja tips

"En spĂŚndende og velskrevet krimi, som hele tiden holder lĂŚseren i et fast greb." Karakter 4 af 5, Inger Wassenius, BTJ


Narrator: Pernille Lyneborg
Duration: