(8)

Twisted

E-book


Twisted - fortsĂŠttelsen af den erotiske bestseller TANGLED

"Selvom jeg ikke tror, at man behÞver vÊre fuld for at fÄ god sex, sÄ skader det ikke at vÊre lidt plÞret. Drew og jeg stÄr i elevatoren pÄ vej tilbage til vores vÊrelse, og vi er begge mere end beduggede af tequila. Jeg kan smage den pÄ Drews tunge - bitter med et strejf af citron. Han har presset mig op imod vÊggen og trukket mit skÞrt op om hofterne, og vi presser og gnider os mod hinanden."

Der er to slags mennesker i denne verden: dem der ser tingene an fÞrst, og dem der tager springet direkte. Jeg har altid set tingene lidt an. Planlagt. VÊret forsigtig. SÄ mÞdte jeg Drew Evans. Han var sÄ ihÊrdig. SÄ selvsikker. Han gjorde det let for mig at tage springet sammen med ham.

Troede du, Drew og jeg ville ride bort mod solnedgangen og leve lykkeligt til vores dages ende? Det gjorde jeg faktisk. Men livet handler om valg, og Drew havde allerede taget sit. Egentlig forsĂžgte han at vĂŠlge for os begge - men som du ved, er det ikke lige min stil. SĂ„ jeg tog tilbage til Greenville for at vĂŠre lidt alene ... eller noget i den retning.

Gamle vaner er svÊre at lÊgge pÄ hylden, og somme tider mÄ man tilbage til udgangspunktet, fÞr man kan komme videre.

Emma Chase bor sammen med sin mand og sine to bÞrn i en lille by i New Jersey, hvor hun ved hjÊlp af uanede mÊngder kaffe bruger de sene timer pÄ at frembringe sine humoristiske, romantiske romaner. Den indtil da meget ihÊrdige lÊser fik sine forfatterdrÞmme opfyldt, da hun i 2013 debuterede med romanen Tangled, som straks blev en bestseller. Serien er siden fortsat med Twisted og Tamed.