Harperdrengene

SĂ©rie ‱ 1 livres

Kensington Worth er en gudsbenÄdet pianist med en lys fremtid foran sig. Hendes far, musikprofessoren, har store ambitioner pÄ hendes vegne, og hendes sidste Är pÄ den prestigefyldte privatskole i Chicago skulle have handlet om veninder, musik og optagelsesprÞven til de bedste musikskoler.

Men Kensingtons verden vĂŠlter, da hendes far fĂ„r nyt job, og familien mĂ„ flytte til Woodstock, en lille by langt ude pĂ„ landet. I stedet for skolen i byen mĂ„ Kensington nu gĂ„ pĂ„ en almindelig skole, hvor hendes enetimer erstattes af skolens marchorkester, og hendes elskede klaver af en xylofon – af alle ting! Da hendes nye nabo, den umulige Owen Harper, ovenikĂžbet afslĂžrer hendes fars utroskab, ramler hendes verden.

Owen Harper er berygtet pĂ„ hele skolen. Han er vild og rastlĂžs, og hans fortid taler man kun om, nĂ„r man sladrer. Selvom hans talent pĂ„ basketbanen er ubestrideligt, ser Kensington ham fĂžrst og fremmest som en provokation. Men langsomt begynder hun at opdage sider af Owen, der er bĂ„de overraskende og beundringsvĂŠrdige – og mĂ„ske endda vĂŠrd at elske. For fĂžrste gang i sit liv overvejer hun at gĂžre noget kun for sin egen skyld. Men kan hun slippe fri af sin fars forventninger og finde sin egen vej?

Vild og rastlÞs er en gribende enemies-to-lovers-roman, som fletter en intens og rÄ kÊrlighedshistorie sammen med alvorlige emner som selvmord, psykisk sygdom og afhÊngighed. Det er fÞrste bog i serien Harperdrengene, men kan lÊses selvstÊndigt. Bogen var finalist til Ärets bedste YA-roman pÄ Goodreads, da den udkom i USA.

1 de 1 titres

Vous avez affiché tous les livres de la série : Harperdrengene