(0)

Aja Dobbo og hans familie

ljudbok


BaggÄrdskatten Aja Dobbo er blevet en Êldre herre og ser frem til et lettere og mere roligt liv. Imidlertid har hans gamle Êrkefjende, Anubis, indtaget SkrÄningen, hvor han hersker som konge. Aja Dobbo og hans venner Kalle og Fuzzy gÞr klar til et opgÞr mod den onde Anubis, og til at hjÊlpe sig har de ingen mindre end Lobbo, Aja Dobbos sÞn.

"Aja Dobbo og hans familie" er fjerde bog i serien om baggÄrdskatten Aja Dobbo. Bogen udkom fÞrste gang i 1990 og er skrevet til bÞrn fra seks Är og opefter.

Aja Dobbo er en racekat, der er fÞdt til et liv hos en fin familie. Da han finder ud af, at han skal kastreres, stikker han af og begynder i stedet et spÊndende liv som baggÄrdskat omgivet af bÄde venner og fjender. Der er syv bÞger i serien om Aja Dobbo. BÞgerne er skrevet til bÞrn fra seks Är og opefter.

Charlotte Reuter (f. 1949) er en dansk forfatter, der sÊrligt er kendt for bÞrnebÞgerne om den modige baggÄrdskat Aja Dobbo og hans venner. Hun debuterede i 1980 med "Mille, du skal i bÞrnehave" og har sidenhen udgivet en lang rÊkke populÊre og anmelderroste bÞrnebÞger.