(13)

Alias Grace

ljudbok


Af forfatteren til bestselleren TJENERINDENS FORTÆLLING og bogen bag Netflix-serien ALIAS GRACE, som fĂ„r premiere til november.

I 1843 idÞmmes sekstenÄrige Grace Marks livsvarigt fÊngsel for at vÊre delagtig i mordet pÄ sin arbejdsgiver og dennes husholderske.

Grace kan intet huske fra dagen, hvor mordene fandt sted, og mange er af den opfattelse, at hun er ond eller ligefrem sindssyg.

Dr. Simon Jerome specialiserer sig i mentale sygdomme og opsĂžger Grace i fĂŠngslet. Grace fortĂŠller ham sin historie, og han forsĂžger at hjĂŠlpe hende med at stykke sammen, hvad der er sket.

ALIAS GRACE er baseret pÄ virkelige hÊndelser, og en gribende livshistorie om usle livsvilkÄr i Irland og udvandringen til Canada samt en fortÊlling om den besvÊrlige grÊnse mellem bevidsthed og ubevidsthed.

Margaret Atwood (f. 1939) er fĂždt i Canada, hvor hun bor. Hendes forfatterskab er blevet belĂžnnet med en rĂŠkke prestigefyldte litterĂŠre priser, og hendes vĂŠrker udkommer i mere end 25 lande.

"SuverÊnt. Atwoods blanding af fakta og fiktion er enestÄende." - Jyllands-Posten

"Sproglig kraftfuld og psykologisk fĂŠngslende." - Berlingske Tidende

"Historien vokser frem af smÄ stumper stof, der samles til et stÞrre mÞnster, og det samlede resultat er ganske enkelt en skÞn lÊseoplevelse." - Politiken