(1)

Alice i Eventyrland

ljudbok och e-bok


"Alice i eventyrland" fortÊller historien om den unge pige Alice, der fÞlger efter den hvide kanin og lander i et magisk og eventyrligt land. Her er der ikke meget, der giver mening, og Alice mÄ igennem lidt af hver (heriblandt et besynderligt teselskab og mÞdet med en hidsig dronning), fÞr hun atter kan vende tilbage til sin egen verden.

Leonora Christina Skov genfortÊller Lewis Carrolls elskede klassiker for bÞrn fra otteÄrsalderen op opefter. Bogen er fortalt i et sjovt og moderne sprog, der gÞr den oplagt til hÞjtlÊsning.

Leonora Christina Skov (f. 1976) er en dansk forfatter, litteraturkritiker og desuden kendt for sine indslag som samfundsdebattþr. Hun er uddannet i litteraturvidenskab ved Kþbenhavns Universitet og fik sin litterére debut i 2002 med antologien "De rþde sko – Feminisme nu". Sin romandebut fik hun med vérket "Rygsvþmmeren" i 2003. Leonora Christina Skov vandt De Gyldne Laurbér i 2019 for romanen "Den, der lever stille".

EnglĂŠnderen Charles Ludwig Dodgson (1832-1898) er mĂ„ske bedst kendt under sit forfatterpseudonym, Lewis Carroll. Under dette navn har han udgivet flere vĂŠrker, men Carroll er uomtvisteligt mest berĂžmt for sine to bĂžger om den unge pige, Alice, der optrĂŠder i bĂ„de "Alice’s Adventures in Wonderland" (1865) og "Through the Looking-Glass, and What Alice Found There" (1871). Udover sine fiktive vĂŠrker udgav Carroll ogsĂ„ flere matematiske bĂžger og arbejdede desuden en del med fotografering.