(1)

Bill og Ben mod desperados

e-bok


Fra Illinois til Wyoming sloges Bill og Ben med en tilsyneladende ulĂžselig gĂ„de – bestĂ„ende af en skĂžn, stĂŠdig pige og manden, der var lejet til at myrde hende, men som ingen anede, hvem var. I Omaha satte marshal Jefford sig ind i luksustoget Special for at fĂžre en morderisk bandit til Laramie. Og den i forvejen indviklede situation blev endnu mere skarpladt med fare, fĂŠlder og trussel om pludselig dĂžd. Men Det vilde vestens mest berĂžmte og kampvante helvedeshunde spĂŠndte musklerne, lĂžsnede sekslĂžberne i hylstrene – og satte igen muntert grinende livet pĂ„ spil i forrygende kuglekaskader.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de fĂ„ forfattere, der har skrevet mere end hundrede bĂžger – 746 for at vĂŠre helt prĂŠcis. Deriblandt er ogsĂ„ mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben".

"Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berÞmte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien fÞlger de to cowboys Bill og Ben pÄ deres utallige eventyr, der spÊnder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.