(0)

Bitter Medicin

ljudbok och e-bok


Consuelo er 16 Ă„r, diabetiker og datteren af en af detektiven Vics venner – og sĂ„ er hun gravid. Da Consuelo alt for tidligt fĂ„r veer, gĂžr Vic, hvad der stĂ„r i hendes magt for at redde bĂ„de pigen og det ufĂždte barn, men uden held. Vic er overbevist om, at der er tale om fejlbehandling pĂ„ hospitalet, og modstrĂŠbende tager hun sagen i egen hĂ„nd. I forsĂžget pĂ„ at opklare de mystiske dĂždsfald forelsker hun sig i en lĂŠge pĂ„ hospitalet, og snart bliver det svĂŠrt for den ellers hĂ„rdkogte privatdetektiv at adskille hjerne og hjerte. Det er i sig selv en sprĂŠngfarlig cocktail, der inden lĂŠnge toppes med brutale mord og hĂŠrvĂŠrk. Vic inddrages i den giftige affĂŠre, og det skal ende med at blive en i sandhed bitter medicin!

Lindhardt og Ringhof genudgiver den anmelderroste og af krimifans hÞjtskattede serie om privatdetektiven V.I. Warshawski, bedre kendt som Vic. Serien foregÄr i 80'erne og 90'ernes Chicago, hvor Vic gang pÄ gang vikles ind i gÄdefulde mysterier. Der kan trÊkkes paralleller til Raymond Chandlers Philip Marlowe-karakter, men for fans af femikrimi-genren mÄ serien om V.I. Warshawski siges at vÊre moderskibet!

Sara Paretsky, fĂždt 8. juni 1947 i Iowa, USA, er en amerikansk forfatterinde. Hun er mest kendt for at have skrevet serien om privatdetektiven V.I. Warshawski, og Paretsky krediteres ofte for at have vĂŠret den fĂžrste til at omdanne kvindens rolle og image i krimigenren.


UpplÀsare: Agnete Wahl
LĂ€ngd: